El 17 d'abril, acte central de campanya de JorbaDecideix!

dimarts, 13 d’abril del 2010 per Jorba Decideix!

El proper dissabte 17 d’abril se celebrarà l'acte central de la campanya d'informació i foment de la participació ciutadana en la Consulta popular sobre la Independència de Catalunya.

En aquests moments el col·lectiu JorbaDecideix! ja ha engegat la campanya informativa que ha consistit en una penjada de cartells i de pancartes per tot el municipi. A més a més, els diferents voluntaris han fet un porta a porta per informar personalment el veïnat sobre la Consulta popular i fer-los arribar les paperetes de votació. També està constituïda la Junta Electoral de Jorba que tindrà cura i vetllarà per la correcció del procés de votació i de recompte de vots.

L'acte central de la campanya tindrà lloc el proper dissabte 17 d'abril, a partir de les 6 de la tarda a la Plaça de la Font de Jorba. Serà un acte festiu i informatiu. Hi haurà una botifarrada popular oberta a tothom durant la qual es faran uns parlaments informatius que han d'incentivar la participació. Durant aquest acte es podrà exercir el vot anticipat.

Recordem que a Jorba la Consulta sobre la independència se celebrarà el dia 25 d'abril des de les 9 del matí al 8 del vespre al lloc de votació habitual.
Publicat en Etiquetes de comentaris: | 0 comentaris »

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada