Reexit acte central de campanya de JorbaDecideix!

diumenge, 18 d’abril del 2010 per Jorba Decideix!

Al voltant d'un centenar de persones han assistit aquest dissabte 17 d'abril a l'acte central de la campanya de promoció de la Consulta popular per la independència de Catalunya que s'ha celebrat a Jorba.

Tal com estava anunciat, l'acte ha consistit en una botifarrada popular a la Plaça de la Font, al centre del municipi. Des de primera hora de la tarda els voluntaris i voluntàries de Jorba decideix han estat preparant el berenar, sucant el pa amb tomàquet, escalivant les botifarres, omplint els porrons, parant les taules, mentre la gent anava arribant.

A 2/4 de vuit, després de repartir el berenar, s'han realitzat uns breus parlaments que han insistit en la idea que l'important de la convocatòria de la Consulta popular és la participació i que els organitzadors no demanen el vot en cap sentit sinó senzillament que el poble pugui decidir. Els ciutadans dels municipis que s'han afegit a aquesta nova onada de votacions tindran l'oportunitat de fer sentir la seva veu de forma festiva i positiva, però també reivindicativa. Les intervencions han demanat que tothom vagi a votar sense por i sense reticències i que convidin a veïns i amics a participar-hi. S'ha recordat que pot votar qualsevol persona de més de 16 anys que estigui empadronada al municipi, i que l'entitat organitzadora vetllarà per la seriositat i la correcció del procediment electoral.

En el mateix acte, s'ha posat en marxa el vot anticipat per totes aquelles persones residents a Jorba que el dia 25 no podran votar. Després del berenar i dels parlaments, tothom qui ha volgut ha pogut veure el partit de futbol Espanyol-Barcelona.

Els organitzadors valorem molt positivament l'acte i la marxa de la campanya a Jorba i animen a tothom a participar en la Consulta del proper 25 d'abril. Es recorda que les votacions es faran en el lloc habitual, és a dir a l'escola de Jorba.


Publicat en Etiquetes de comentaris: | 0 comentaris »

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada